Om oss

Viktigaste för oss som djurägare är djurutfodring .

 • Początek (jak to się zaczęło)

  Beskid Żywiecki, en av de renaste polska regioner, vackra skogar, natur i sin rena form ... bland dessa landskap dagliga promenader med husdjur . Människa och djur, djur och människa - tystnad, avskuren från verkligheten, naturskönhet.Här är början på ett recept för ett långt och hälsosamt liv ditt husdjur ... .

 • Passionen

  Vi är en grupp vänner - uppfödare, djurälskare, katter och hundar följer oss i vårt dagliga liv. För oss som ägare och djurens vänner är viktigt husdjur utfodring . Marknadsutveckling under de senaste åren har gett oss att förstå hur ökad medvetenhet inom djur utfodring, men också behovet hos ägare.

 • Idé

  För att skapa en hälsosam och långt liv för våra vänner, strävar vi efter att garantera dem all lycka. Om du väljer foder till sällskapsdjur, som mat för sig själv, varför skulle vi inte på samma sätt förse honom med tillräckligt med vatten

  Vatten är - varje kan ser. Vid en första anblick ser varje vatten bra, men låt oss titta in. Initialt var det främst för att ge sällskapsdjur vatten, som inte kommer att vara skadligt för honom, som kranvatten. Vi kunde inte ge honom den "mänskliga" mineralvatten, eftersom det innehåller mineraler . Vi tror att hälsa är det viktigaste, och nyckeln till det är rätt kost och hydrering. Vattenbehovet, vilket kommer att hjälpa till att skydda våra husdjur mot sjukdomar orsakade av förbrukningen av kemikalier i kranvatten eller från annan källa ,riktade våra ansträngningar för att förbereda produkten Premium som uppfyller våra förväntningar.

  och här idén, som garanterar ett långt och friskt liv, alla husdjur

  vatten Aqua Pro Animale

Du är vad du dricker!
Ditt husdjur också.

Hälsa och liv

Detta kristallklart källvatten är ett perfekt komplement till en diet för en hund och en katt. Utvinns från ett berg källa "Ceretnik", som ligger i en av de renaste polska regioner, i hjärtat av skogen i Beskid Żywiecki. Aqua Pro Animale är idealisk för varje husdjur, inte belastar njurarna och smakar väldigt bra. vatten för hund har berikats med tillägg av Acerola, som stärker immunförsvaret ; vatten för katten med taurin, vilket har en positiv effekt på systemtillväxt och nervsystemet, stöder arbetet i hjärta och vision. Dricksvatten är livsnödvändigt, hjälper för att leva i god hälsa och välbefinnande. Utan det finns inget liv.

Aqua Pro Animale berikat med komponenter som bidrar till hälsa ditt husdjur ger oss den perfekta produkten och mångsidig.

Vatten för hund

Källvatten utan kolsyra för hund

Ta reda på mer

Vatten för katt

Källvatten utan kolsyra för katt

Ta reda på mer